NU MED DANKORT BETALING 

Pikant og erotisk g-streng lingeri og micro bikini 

 

 

Hvem er (Y)string.dk:
(Y)string.dk er en nystartet Internet handels virksomhed.  (Y)string.dk vil på sigt opbygge en internet portal hvor nogle af verdens mest unikke, eksklusive og smukke lingeri designs vil blive præsenteret. (Y)string.dk forsøger gennem en begrænsning af omkostninger til personale, administration, samt fordyrende mellemled, at levere disse udsøgte varen til Danmarks bedste priser. Af samme årsag finder du ikke et telefonnummer her på siden – al salg og support foregår via post eller E-mail. Har du problemer vi ikke kan klare skriftligt, så ringer vi dig selvfølgelig op og finder en løsning.

(Y)string.dk kan kontaktes på følgende adresse:

(Y)string.dk

 

v/ einshoej.dk

Kroghsvej 31

8600 Silkeborg

SE# 27 26 35 69

E-mail: mail@Ystring.dk

 

 

Betaling via ewire:
Betaling via ewire foregår ved at du overfører din betaling til os via din konto hos ewire. Hos ewire kan du indsætte penge på din ewire konto via bankoverførsel eller stort set alle kendte betalings- og kreditkort.

Ønsker du at betale med ewire vælger du blot forudbetaling når du ordrer varene og skriver derefter i kommentarfeltet at du betaler med ewire. Du overfører så det pågældende beløb til vores ewire konto - enten ved hjælp af knappen nedenfor - eller via linket til ewire som vi medsender den bekræftelse vi sender til dig.
Herefter sender vi varene så snart vi har din betaling i hænde.

OBS: Ved ewire betaling via bankoverførsel kan du betale gebyrfrit, ved en straksbetaling med DANKORT koster det et gebyr 4 kr.

Vi glæder os til at kunne betjene dig som kunde !


Link til ewire betaling

 

Forhandler:

Har du en butik eller internet shop hvor du har lyst til at have (Y)string produkterne præsenteret, så kontakt os for nærmere information omkring betingelserne for at blive forhandler.

Arrangerer du homeparties eller har du blot en stor omgangskreds hvor du mener du kan sælge (Y)string produkterne, er du ligeledes velkommen til at tage kontakt til os.

Generelt kan der nævnes følgende betingelser:

- Minimum førstegangs køb - 10 enheder (assorterede efter eget valg)

- Betaling - forud pr. bankoverførsel, ewire eller postopkrævning.

- Leveringstid - 1-3 dage

Alle produkter der indgår i vores eget sortiment lagerføres normalt - har du specielle ønsker mht. farver eller modeller er du velkommen med en forespørgsel da vi så kan skaffe varerne hjem i løbet af få dage.

Skriv til os og fortæl lidt om dig selv og din forretning:

mail@Ystring.dk