(Y)string_lingerie_shop_logo

Gstreng |  Ouvert |  Body |  BH |  Strømper |  Chemise |  Korset |  Kostume |  Smykker |  Bikini | Sko | Uniform | Strømpeholder | Kjoler

OPHØR – mindst 20% på ALLE varer (også nedsatte)!

  Lingerie shop » Persondata politik Min Konto  |  Indkøbskurv  |  Til Kassen   
Varegrupper
NEDSAT!
NYHEDER
C-strings
G-streng->
Trusser->
Pants->
Body->
Strømper->
BH->
BH (D-G cup)
BH+trusse sæt->
Bustier+korset->
Kjoler+chemise->
Lak | Læder | PVC->
Accessories->
Kostumer->
Smykker
Bikini / Badetøj->
Clubwear+festtøj->
Sko
**TIL HAM**
**TIL HVERDAG**
**TIL FEST**->
**TIL SJOV**
**Xmas kostumer
Diverse->
Producenter
Tilbud mere
Jade bodystocking - LivCo Corsetti
Jade bodystocking - LivCo Corsetti
159,20DKK
143,28DKK
Køb Nu
Nyheder mere
Bunny Set - Chilirose
Bunny Set - Chilirose
215,20DKK   Køb Nu
*NEW* Peony set - Obsessive
*NEW* Peony set - Obsessive
119,20DKK   Køb Nu
Information
Fotomodellerne
Vis alle produkter
Nyhedsbreve
Shopping vejledning
Handelsbetingelser
Persondata politik
Links
Kontakt os
Persondata politik Persondata politik
Cookies:
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Ystring.dk samt flere af de sider der linkes til (f.eks. tællere og anmeldelsessider), anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet. De dannede cookies slettes, når brugeren logger af eller lukker sin browser.

Log statistik:
Logstatistik bruges på Ystring.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På Ystring.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges til at personalisere markedsføringen mod brugeren samt løbende at øge brugervenlighed.

Personlige oplysninger:
For at du kan indgå en aftale med os via websitet (udføre en handel) skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn, Adresse, Telefon-nummer, Email-adresse
Personoplysningerne registreres hos Ystring.dk og skal opbevares i minimum 5 år. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi registrerer desuden følgende typer af oplysninger om dig (såfremt du oplyser dem til Ystring.dk)
Alternative leveringsadresse og øvrige bemærkninger
Det gør vi med følgende formål:
Alternative leveringsadresser gemmes, så de kan benyttes når kunden ønsker ordrer sendt et andet sted hen end hvor betalingsadressen er.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til Ystring.dk.

Produktanmeldelser og indtastede kommentarer:
I forbindelse med evt. produkt-anmeldelser eller indtastede kommentarer kan dit navn blive offentliggjort på Ystring.dk s hjemmeside. Din email-adresse vil aldrig blive offentliggjort uden dit samtykke.

Som registreret hos Ystring.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ystring.dk.

Ystring.dk kan kontaktes på følgende adresse:

Ystring.dk
v/einshoej.dk - Henrik E. Jakobsen
SE# 27 26 35 69
E-mail:
mail@Ystring.dk

Privat adresse:
Kroghsvej 31
8600 Silkeborg
Privat telefon: 22907430
Henvendelser pr. telefon på hverdage kan desværre ikke besvares før efter kl. 17.00.
Beskriv din fortroligheds-politik her.
Fortsæt
Dankort/VisaDankort Mastercard VISA VISA ELECTRON
--------------------
Få vores nyhedsbrev med aktuelle tilbud og nyheder.
Indkøbskurv mere
..er tom!
Hurtig Søg
 
Søg i produktoverskrifter - eller gå til:
Avanceret Søg
Tilbud mere
Miss Mistletoe - Leg Avenue
Miss Mistletoe - Leg Avenue
399,20DKK
359,28DKK
Køb Nu
Populære produkter
01.
Køb Nu
02.
Køb Nu
03.
"V-bra" BH - OFFWHITE - Gorsenia
Køb Nu
04.
Armena G-streng - Obsessive
Køb Nu
05.
Køb Nu

Pikant G-streng lingerie, undertøj, micro bikini, og badetøj fra (Y)string.dk

Copyright © 2017 (Y)string Lingerie - Pikant Lingeri, undertøj og bikini.
Powered by openosc
Shoplink.dk - din shoppingoversigt

Einshoej.dk sites | Ystring.dk | Microkini.dk | SizeGuide.dk | PearlString.dk | Thongs.dk | Gstrings.dk | Roadmap.dk | BilligGPS.dk | Luxxa.dk | Copyright © 2007 | all rights reserved Einshoej.dk